MUSulpting

MUSulpting er en effektiv behandling, som hjælper til at opnå en mere tonet og markeret krop.

Book tid

Effektiv muskelstimulation for toning og definition

​Behandlingen virker ved, at man påsætter pulsgivende håndtag på det ønskede område, hvorefter der generes et elektromagnetisk felt, der stimulere muskler og fremkalder tusinde af sammentrækninger. Musklerne vil gennemgå over 20.000 sammentrækninger. Det svare til at kroppen har lavet 20.000 mave bøjninger, alt efter hvilket område der bliver behandlet. MUSulpting aktivere på denne måde mange flere muskelfiber, end det er muligt ved normal træning. Behandlingen kan bruges på baller, mave, arme, lår og læg.

Anbefalet behandlingsforløb​

Vi anbefaler et forløb på 2-6 uger med 2 behandlinger om ugen. MUSculpting er er ikke en slankekur og vi anbefaler at du kombinere dit forløb med sund kost og motion. Det endelige resultat vil kumme ses nogle uger efter endt forløb. Hvis du er i god form, ses resultatet før. 

​Hvem kan modtage MUSculpting.

MUSculpting er målrettet normalvægtige, som ønsker en mere tonet og markeret krop. Behandlingen er også god til splittede mave muskler. Er din bmi over det normale, anbefaler vi først fedtfrysning, 1-3 behandlinger.

Hvem kan ikke modtage MUSulpting.

Er under 18 år Er gravid Anvender kobber spiral Har ubehandlet hjerte problemer Har pacemaker Har epilepsi Har indopereret metalgenstande i kroppen.

Før din behabdling.

Du skal ha været til en gratis konsultation inden din behandling. Pircinger og smykker skal skal fjernes før behandlingen. Der efter bliver der påsat 1-2 håndtag, alt efter hvilket område der skal behandles. Behandlingen tager 30 min Behandlingen gør ikke ondt, men den kan mærkes.

Efter din behandling.

Drik godt med vand efter din behandling. Undgå sauna og hård motion det første døgn. Mindre muskelømhed kan forkomme.

​Dygtig og høj faglighed indenfor sit fag. Professionel, empatisk og har altid kunden i fokus. Jeg går altid derfra med et flot og tilfredsstillende resultat. Jeg vil klart anbefale Rosa til andre.


Marianne Koefoed

 Super tilfreds, fik vokset ben, det gik hurtig og Rosa er rigtig sød at tale med undervejs, så man glemmer at det gør lidt ondt. Mette Nouri

Rigtig god oplevelse! Rosa var meget professionel samt behageligt selskab, og ikke mindst dygtig til sit arbejde. Følte mig i trygge hænder. Hun har mine varmeste anbefalinger.


Emma Holm

Rosa er super dygtig, sød og empatisk. Hun har et højt fagligt niveau og jeg vil til enhver tid anbefale hende.


Camilla Buch

Et super hyggeligt sted. Rosa er mega dygtig til sit arbejde og spørger flere gange om det gør for ondt. Har været hos andre, men Rosa er klart den bedste. Vil klart altid bruge hende


Mille Jacobsen

It was best place

(oversat af Google)

​Det var det bedste sted


Anas Matari

​Kontakt

Beauty WAX v/Midase Clinic

Jagtvej 123, 2200 København N

Klik her for rutevejledning

CVR: 41647345​

​Følg Beauty WAX på Facebook!

​Følg Beauty WAX på Facebook!

instagram (5)Følg Beauty WAX på Instagram!

Åbningstider

​Mandag

10-19

​Tirsdag

10-19​

​Onsdag 

10-19

​Torsdag

10-19

​Fredag

10-19

​Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Jeg tager forbehold for ​ændringer i mine åbningstider.

Vil du at vide mere?

Så kan du skrive til mig ved at udfylde formularen. Hvis du ønsker at bestille tid, foregår det ved online booking her.

Jeg svarer samme dag eller indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt